Bagt Blomkål

Bagt Blomkål

Jeg ved det godt – der er lidt stille på bloggen for tiden. Men jeg ved også, at jeg roligt kan love jer, at jeg vender tilbage med fulde omdrejninger. Men med sådan et trist vejr som i dag, har jeg ikke lyst til ret meget. Det har faktisk været en rigtig dum dag. Egentlig skulle jeg også have været ud på høreklinikken med mine høreapparater. De suser så underlige efter de var en tur i vaskemaskinen. Måske jeg har misforstået noget, – vaskede jeg dem ved for høj temperatur :-D
Nå men min dag startede lidt kaotisk (for mig) med nogle ting der lige skulle rettes i på arbejde. Og det var en dum start, så tårerne pressede lidt på, og jeg måtte lige tage en dyb indånding – eller 5. Så indså jeg, at jeg vist hellere måtte aflyse min tid på høreklinikken i dag, for energien var opbrugt inden jeg ville nå derud.
Det hjalp faktisk at tage den beslutning.
Resten af dagen er forløbet fint, omend jeg måske er en anelse mindre effektiv end normalt. Bedre held i morgen!

Ikke mere ynk herfra, – nu ser jeg positivt, og jeg vil fortælle jer at blomkål bagt i ovnen med pesto er mere end godt. Og det smager af SOMMER!

bagte-blomkaal-19

Bagte Blomkålsbuketter med Brændenældesalt
1 blomkål
1 bundt persille
½ dl olie
1 spsk brændenældesalt
50 gr hakkede mandler

Del blomkålen i buketter og læg dem i et ildfast fad, eller på bagepapir.
Pisk olie og finthakket persille sammen med brændenældesalt og kom det over blomkålsbuketterne.
Sæt det hele i ovnen ved 180 grader i 35 min.
Blomkålen bliver smukt brunt. Drysses med hakkede mandler og evt. lidt smeltet smør inden servering.
En hurtig og lækker ret enten som selvstændig ret med noget godt brød til, eller som tilbehør til en kødret.

Må I alle sammen få en fantastisk dejlig onsdag aften!

Print Friendly, PDF & Email

2 Comments

  1. Hvor får du din inspiration fra? Du har VILDT meget godt indhold!

    Jeg har aldrig tænkt på bagt blomkål før :p

  2. Jamen mange tak.
    Jeg sluger jo både billeder og opskrifter som jeg ser, og lader mig inspirere af det. Derudover tænker jeg også gerne på, hvad der lige er i sæson, og hvad jeg kan bruge det til.

    Blomkålen skal du helt bestemt prøve – det er rigtig godt :-)

Skriv gerne en kommentar - det gør mig altid glad.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*