CremeFraiche Kagen

CremeFraiche Kagen

Har du lige lyst til kage i aften? Så er denne kage nem, og du har hurtig lun kage til kaffen eller teen.
Den kan spises som den er, overtrækkes med glasur eller chokolade, og den kan skæres igennem og lægges sammen med smørcreme. Det er helt op til dig, og hvad du har tid og lyst til.

cremeFraiche_Kagen-5

Creme Fraiche Kagen
2 hele æg
3 dl. Sukker
3 dl. hvedemel
½ tsk. natron
1 spsk. kanel
½ tsk. ingefær
3 dl. creme fraiche
50 gr mandelsplitter

Æg og sukker piskes hvidt og skummende. Sigt mel, natron, ingefær og kanel og vend det i æggemassen skiftevis med creme fraiche og mandler.
Kommes i en lille bradepande (20 x 20 cm) og bages ved 175 grader i ca. ½ time.

cremeFraiche_Kagen-4

Som topping eller creme til at lægge kagen sammen med, kan du lave en appelsincreme
50 gr blødt smør
1 stor spsk appelsinsaft
revet skal af appelsinen (økologisk)
3½ dl flormelis

Det hele blandes rigtig godt sammen og lægges enten ovenpå eller kagen skæres igennem og lægges sammen med cremen.

cremeFraiche_Kagen-3

Print

Skriv gerne en kommentar - det gør mig altid glad.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*