Cremet grøn pasta

Cremet grøn pasta

Det er en kort uge vi går ind i. 3 dage, så er der en fridag, og for nogen er der 4 fridage. Jeg skal dog arbejde på fredag, men det går nok også. Jeg skal teste i mine fridage, teste de retter, som jeg skal lave på “Mad for Alle” i Mariager. I går blev der teste mayonnaise med kryddersalte, og der kom et par gode ud af det. I dag er blevet brugt i solen, og en tur til Ribe og Vester Vedstsed Vingård. Det har givet lidt røde arme og en rød næse. Det var lige hvad jeg kunne holde til, efter en nat jeg faktisk ikke sov. SÅ tror det bliver rigtig tidlig sengetid for mig i aften.

Men aftensmad skal der til. Nogen gang må det godt være super nemt at lave en aftensmad. Sådan en der laves på 20 min, er kødfri og smager super godt er lige mig. Mangler du proteinerne, så er det bare at lave f.eks. en kyllingebryst til.

Cremet grøn pasta


2 portioner

  • 200 – 300 gr pasta
  • 50 gr frisk spinat
  • 25 gr frisk basilikum
  • 1 avocado
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 dl pastavand
  • Salt og peber
  • evt. parmesan til at rive over

Kom kødet fra avocadoen i en blender sammen med spinat, basilikum, hvidløg og citronsaft. Kør cremen helt glat og smag til med salt og peber. Når pastaen er kogt, hældes 1 dl pastavand i, så den bliver som en lidt tyk sovs.

Kog pastaen efter anvisningen, dryp af og vend creme og pasta rigtig godt sammen. Riv evt. parmesan over og pynt med et par blade basilikum. Så er den klar til servering. Bare sådan som en kødfri ret, eller som tilbehør. Cremen skal anvendes samme dag, da den bliver mørk hvis den står for lang tid.

Cremen er også god som dip.


Rigtig god uge til jer alle derude i det skønne forår!

Print

Skriv gerne en kommentar - det gør mig altid glad.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*