De lækreste Påskeæg!

De lækreste Påskeæg!

Kagerester kan nemt blive til de dejligste påskeæg. Her er der brugt den sidste rest af Påskekagen, men alle andre kagerester kan også bruges.

Paaskeaeg-kage

Kageresterne smuldres fint og æltes sammen med de øvrige ingredienser.

Aeg-lang

Studenter Påskeæg
Kagerester som du nu lige har
hindbærmarmelade – gerne hjemmelavet
vaniljesukker
et par dråber rom eller hvilken smag du ønsker
Chokolade til overtræk
Pynt

Form fine æg af massen, og lad dem stå køligt til de skal overtrækkes.
Chokoladen smeltes forsigtigt over vandbad, og hældes over æggene.
Pynt med frysetørret hindbær eller det pynt du har.

KageAeg-Snit

Så enkelt er det, at lave de fineste og dejligste påskeæg til kaffen.

Med-tekst

Citron Påskeæg

Disse påskeæg er lette og friske i smagen. Det syrlige indre passer fint med chokoladens søde smag.

Small

100 g marcipan
½ økologisk citron (saft og skal)
75 g hvid chokolade
150 gr flødechokolade til overtræk

Citron-aeg-2

Riv marcipanen groft, og rør den blød. Kom citronsaft og skal af den halve citron i marcipanen og pisk den sammen med håndmixeren. De 75 gr. hvid chokolade smeltes, afkøles let og piskes med i marcipanblandingen. Lad massen blive kold inden der formes æg.
Sæt de færdigformede æg køligt ca. 1 time, evt. i fryser, inden de overtrækkes med chokolade. Pynt med revet citronskal eller andet pynt.

Opskriften på citronæg er set hos Chokomania.dk

Citron-aeg-1

Rigtig God Påske til alle jer derude!

Paaskeaeg-i-solvfad

Skriv gerne en kommentar - det gør mig altid glad.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*