Efterårs Pasta med svampe

Efterårs Pasta med svampe

En rigtig lækker pastaret der passer perfekt til efteråret. Svampe, bacon og fløde – så kan det ikke andet end blive godt. Skal det være helt ekstra godt, vil et drys parmesan slet ikke være så ringe.

Efterårs pasta med svampe


2 personer

  • 250 gr frisk pasta
  • 100 gr bacon i tern
  • 50 gr hakkede hasselnødder
  • 100 gr babyspinat
  • 250 gr markchampignon
  • 1 løg
  • 1-2 fed hvidløg
  • 1½ dl fløde
  • smør til stegning
  • salt og peber

Gør champignonerne rene og skær dem i grove stykker. Skær løg og hvidløg i små tern. Vask og tør spinat.
Kom vand med salt i en gryde og bring i kog. Når pastavandet koger, kommes pastaen i og koger 2-3 min, eller til det er mørt.
Brun bacon på en varm pande og tag det af, når det er sprødt.
Kom løg og hvidløg i panden og steg dem let.  Tilsæt champignon og lad dem steg med til de lige ændrer farve. Tilsæt fløden og lad det hele koge op i 1-2 min.
Tilsæt spinaten og vend rundt bladene lige falder lidt sammen. Smag til med salt og peber.

Bland den afdryppede pasta i champignonsaucen, så det bliver godt blandet. Varm evt. hurtigt op.

Server pastaen med et godt drys bacon-nøddeblanding og gerne lidt rødbedechips.

Jeg serverede små frikadeller til, men det er absolut ikke nødvendigt, og næste gang tror jeg det bliver uden.


Print

Skriv gerne en kommentar - det gør mig altid glad.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*