Grøntsagssuppe med Perler

Grøntsagssuppe med Perler

Når vejret sådan skifter hele tiden, er det godt at have en suppe der er nem at lave, hvis det er koldt og regnfuld. Denne her kan man lave ret hurtigt, bare man har en grundsuppe klar i fryseren. Og det havde jeg netop. En suppe af kogt på oksekød, uden noget andet i. Den var lige til at tilføre den smag jeg havde lyst til. Sammen med nogle lækre hjemmebagte flutes, udgjorde det en perfekt aftensmad på en kølig dag.

Grøntsagssuppe med Perler

1 l klar suppe
3 gulerødder
4 kartofler
2 porrer
1 broccoli
1 – 2 dl. kokosmælk
evt. sprøde bacontern eller kødboller
persille
Hvidløgspebersalt
1 nip chili
Balsamicoperler

Gør gulerødder og kartofler i stand og skær dem i mindre stykker. Kommes i en gryde sammen med suppen, og koges ca. 30 min, til grøntsagerne er godt møre. Afkøl lidt og blend det suppen glat.
Skær porrer i tynde skiver, og kom dem op i suppen sammen med kokosmælk. Kog i 10 min. Broccoli deles  i mindre stykker og kommmes i suppen som lige får et opkog. Smag til med salt og chili. Kom kødboller i eller top suppen med ristede bacontern, klippet purløg og en skefuld balsamicoperler.

Serveres rygende varm med et godt brød til.

Print

2 Comments

  1. Meget smuk ret – elsker farvespillet :)

Skriv gerne en kommentar - det gør mig altid glad.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*