Karrykylling og Bulgursalat

Karrykylling og Bulgursalat

SIDEN INDEHOLDER AFILIATESLINKS

Så sner der sørme lidt igen, men det bliver vist ved de tynde fnug der kom sidst på eftermiddagen. I morges var det glat. Det der “sort is” er jeg vist ikke så god til at huske på, men heldigvis blev jeg da gjort opmærksom på det, første gang jeg skulle bremse. Der satte ABS’en ind, så jeg blev opmærksom på det.

Egentlig er vejret jo til de tunge vinterretter, men en let ret med kylling, er nu heller ikke af vejen ind imellem. Og jeg lyver altså ikke, det tog kun 20 min at lave maden.

karry-kylling-bulgur-salat-01

karry-kylling-bulgur-salat-05.1300 gr kyllingefilet i strimler
2 tsk karry
olie
salt og peber

2 dl. bulgur
3 dl. vand
Salt
ca. 10 cherrytomater
½ agurk
en lille håndfuld spinatblade
2 små snackpeberfrugt eller 1 stor
2 spsk. olivenolie
2 spsk. balsamico
1 spsk flydende honning
1 stor håndfuld frisk mynte
Salt
Frisk kværnet peber

Start med at koge bulguren i 10 min. Sæt til afkøling.
Tør kyllingefilet let og kom lidt salt og peber på dem. Varm olien op på en pande og brænd karryen godt af, inden kyllingestykkerne kommes på. De skal steges 4 min på hver side.
Skyl grøntsagerne og skær dem i mindre stykker.
Bland en dressing af olie, honning og grofthakket mynte. Smag til med salt og peber.
Bland bulgur, grøntsager og dressing sammen.

Server de stegte kyllingefileter sammen med bulgursalaten.

karry-kylling-bulgur-salat-06

Nem at lave, smager godt og man bliver ikke så tung i maven som med mange af vinterretterne.

Christian Bitz har også rigtig mange gode nemme  og lette retter, der er lige til at gå til. På hans sider, er der altså meget nemt at finde inspiration til et dejligt måltid. Christian Bitz laver både sunde retter, slanke retter og også de lidt mere syndige :-)

 

Print Friendly, PDF & Email

Skriv gerne en kommentar - det gør mig altid glad.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*