Madplan uge 7 – vinterferie

Madplan uge 7 – vinterferie

MANDAG:

Fyldt kyllingebryst med perlebygsalat

TIRSDAG:

Farsbrød med hvidkål, og en grønkålssalat

ONSDAG:

Gisou med flutes – nogen kalder det “ild i røret”, så ved man, at det er en oksekød/hvikål/karry/chili  krydret gryde. Serveres med godt brød

TORSDAG:

Urtebagt laks med blomkål – jeg tror det bliver noget ala den her opskrift

FREDAG:

Peberbøf med hokkaido/selleri-mos og rødbedesalat
Eller også bliver det med bearnaisesovs

WEEKEND FRISTELSER:

Har man noget gammelt brød, kan det blive til den skønneste dessert. Brødbudding er altid en god og lækker måde at få brugt resterne på.

 

Print Friendly, PDF & Email

Skriv gerne en kommentar - det gør mig altid glad.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*