Pandekager med fyld

Pandekager med fyld

Grøntsagsskuffen er fuld af friske grøntsager, i køleskabet ligger både okse- og svinefars – og jeg kan IKKE finde ud af hvad vi skal have til aftensmad. Utroligt når alle ingredienser er der, men jeg bare ikke kan finde ud af at sætte det hele sammen.

Men vi fik noget at spise, for pludselig kom jeg i tanke om, at jeg kunne have pandekager.

Pandekager.

125 g hvedemel
½ tsk groft salt
3 dl mælk3 æg
50 g smeltet smør
smør til bagning

Alt piskes sammen og står 15 min. Panden varmes op, en lille klat smør smeltes og så er det bare med at bage pandekager.

Fyld til pandekagerne

300 gr oksefars
½ peberfrugt
5 asparges
1 rest revne gulerødder
1 løg
revet vadehavsost
2 spsk æblesirup

Kødet brunes til det skiller, grøntsagerne skæres i små tern og vendes i. Simrer lidt inden det smages til med ost og sirup, salt og peber. Tomater og små æbletern vendes i inden servering.

Pandekagerne serveres lune med fyldet inden i.

Jens mente hans udgave var bedst - den var med creme fraiche dressing.

Jeg spiser ikke dressing, så der var jeg nu ikke enig :)

 

 

Print

Skriv gerne en kommentar - det gør mig altid glad.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*