Poppet Chokolade eller Chokoladet Pop

Poppet Chokolade eller Chokoladet Pop

Popcorn er kedelig og smager ikke af så meget. Men vendes de i en gang chokolade, tømmes skålen utroligt hurtigt. Og salt og chokolade går rigtig godt sammen.

Pop selv kornene, så får du de bedste, blødeste og  saltet du gerne vil have dem.

DSC_0023

Smelt en god chokolade over vandbad. Jeg brugte 100 gr. mørk chokolade + 100 gr. flødechokolade. Vend godt med popcorn i den smeltede chokolade. De behøves ikke være helet dækket af chokolade.
Hæld dem ud på bagepapir, og lad chokoladen tørre. Bræk dem lidt fra hinanden når de er helt tørre.

lakrids-choko-pop

Jeg tog lidt fra, da de var vendt i chokolade, og dryssede lakridspulver hen over. Bare et let drys.

Hurtig at lave, hvis trangen til noget sødt lige pludselig kommer. (de smager også godt inden chokoladen er tørret – ups!)

DSC_0039---Kopi

Print

2 Comments

  1. Jeg har godt hørt om chokolade popcorn, men jeg har aldrig selv turde at lave det. Jeg tænker nemlig: chokolade og salt? Aaarh.
    Men tror jeg vil kaste mig ud i det og prøve at lave dem til fredagshyggen i aften :)

  2. Hej Susan.
    Chokolade og salt er faktisk rigtig gode sammen. Jeg bruger ofte ganske lidt salt i min chokolade, eller drysser en anelse saltflager ud over chokolade.

    Rigtig god fredagshygge :-)

Skriv gerne en kommentar - det gør mig altid glad.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*