Forårs Salat

Forårs Salat

Det blev til en hurtig salat i dag. Jeg havde egentlig lyst til stenbiderrogn med nye kartofler,  men vi har ingen fast fiskemand, så der var heller ingen stenbiderrogn. Istedet fik jeg lavet en tunsalat med kartofler.

Portion til 2 personer.

Kogte nye kartofler
2 dåser tun i vand
1 rødløg
2 tomater
Lidt blandet salat
4 spsk tyk creme fraiche
Frisk kværnet salt og peber
Purløg
Vindruer

De kogte kartofler knuses med en gaffel og ligges midt på tallerkenen,  og rundt om kommes den blandede salat.
Rødløg i små tern drysses let hen over det hele. Ovenpå kartoflerne kommes 2 spsk creme fraiche og herpå lægges den afdryppede tun.
Pyntes med tomater, vindruer og purløg. Retten får en tur af salt- og peberkværnen inden servering.
Serveres med Focciabrød – jeg brugte med mozarella.

Velbekomme!

Print

Skriv gerne en kommentar - det gør mig altid glad.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*