Sommersalat til grillmaden

Sommersalat til grillmaden

Så er der røde og modne ribs på ribsbuskene, og det er nu de skal plukkes hvis ikke fuglene gør det for dig. Jeg synes ribs er dejlige friske, og spiser dem gerne ovenpå min skyr eller bare med mælk og ganske lidt sukkerdrys. Ribsene er ikke bare gode til marmelade, gele, saft eller kager, – de er også rigtig gode i en salat, hvor de giver det syrlige modspil. Prøv denne salat til en grillpølse eller et godt stykke kød på grillen. Frisk og lækker.

grill-salat-ribs-mozarella

rode-ribsBrune bønner, der er kogte (se tidligere opskrift)
Mozarellaost
Grønne asparges
Agurk
Majskerner
Ribs
Frisk persille

Frisk basilikum
3 spsk olie
1 spsk (citron)balsamico
lille-salat1 stor tsk grovsennep
Salt, peber, hvidløg

Gør grøntsagerne i stand og skær dem i mindre stykker.
Skær mozarella i små tern og kom dem i en skål.
Bland olie, balsamico, sennep godt med hakkede basilikum, salt, peber og hvidløg. Bland mozarellaosten med dressingen, og lad den stå lidt så den kan trække smagen.
Bland resten af grøntsagerne i og vend lige inden servering grofthakket persille i salaten.

brune-bonner-ribs-ost

ribsen-salat

Skriv gerne en kommentar - det gør mig altid glad.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*