Sprøde gulerodschips

Sprøde gulerodschips

De er nemme og billige at lave og smager super godt. Chips af gulerødder, evt. sammen med andre rodfrugter.

Pommefritte-salt-Mariager-gulerodder

Gulerødder
Lidt olie
Pommesfrittessalt fra Mariager Saltcenter
(eller alm. salt)

Skær gulerødder i meget tynde skiver og vend dem med lidt olie. Bare lige så de bliver let fugtet. Spred dem ud på bagepapir, og bag dem ved 200 grader i 15-20 min. Når de begynder at “krølle” og får lidt kulør, er de færdige.
Hældes ud på fedtsugende papir og drysses med saltet.

Spises når de er afkølede. Gemmes de, bliver de nemt bløde, og knap så spændende. Men jeg tror nu heller ikke der bliver noget at gemme af :-)

Gulerodschips-mariager-saltcenter

Print

One Comment

  1. (.BØRGE.)

    (.HVOR BLIVER DET DOG BARE GODT OG
    SPENDE AT SPISE.&

Skriv gerne en kommentar - det gør mig altid glad.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*