Tortillahaps med ostecreme

Tortillahaps med ostecreme

 

Sommer og de skønne aftener på terrassen er noget jeg længes meget efter. Aftener hvor der bliver trukket en kold hvid- eller rosévin op, og der ligger små hapsere på en tallerken. Kan I ikke lige forestille jer det? Sådan en aften, tror jeg at vi vil invitere naboen over til et glas, for det er netop om sommeren man nemt kan dyrke det gode naboskab, så helt improviseret.

Det jeg egentlig kom fra, var at jeg ville fortælle jer, at disse her små ruller, er super nemme at fremstille, og ingredienserne er nogen man kan have liggende i skabet. De skal lige hvile en times tid, men så er der også et fad lækkerier.

Tortillahaps med ostecreme

  • 200 gr flødeost natural
  • 1 dl creme fraiche
  • brændenældesalt fra Mariager Saltcenter
  • evt. finthakkede krydderurter
  • ½ tsk Figen & Dadel balsamic (kan udelades)
  • 4 tortillaer
  • Balsamico tangperler fra Tang-Huset

Rør flødeost sammen med cremefraiche, salt og balsamico. Smag til hvor meget salt du vil have i, – det skal smage af noget. Vælger du at komme krydderurter i, røres de også i.

Smør de 4 tortillaer med din ostecreme, og rul dem så stramt sammen som du kan uden at osten bliver mast ud. Pak rullerne ind i husholdningsfilm og læg dem koldt i ca. ½ time.

Pak rullerne ud og skær i fine skiver med en skarp kniv. Pynt med balsamicoperler og evt. lidt grønt. Servér straks.

Du kan både bruge balsamico-, citron- og lakse tangperlerne til pynt. Eller du kan som jeg gjorde, mikse det lidt. Det ser super flot ud.

Skriv gerne en kommentar - det gør mig altid glad.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*