Brunkål med skinke

Lige nu sidder jeg og er mega mæt og fortryder jeg spiste den sidste portion. Men det smager jo bare så godt, at man ikke kan la være.

Godt vi ikke skal noget i aften, måske vi ikke vil være så hyggelige at være sammen med ;)

Brunkål

1 hvidkål
100 gr rørsukker
3 spsk smør
2½ dl vand
salt og peber

200 bacon i små tern

Hvidkålen snittes forholdsvis fint.


I en fladbundet gryde kommes sukker, som smeltes ved meget svag varme, smør tilsættes og kålen kommes i. Vendes rundt i karamellen i ca 5 min.

Vandet tilsættes sammen med krydderier.

På en pande, brunes bacontern, og når de er fine brune kommes det ved kålen.

Skal nu stå og simre ca. 1 time.

De sidste 15 min tilsatte jeg 5 kartofler, der var skåret i tern.

Husk rødbeder og sennep til skinken.

Print

Skriv gerne en kommentar - det gør mig altid glad.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*