Entrecote med portobellosvampe

Jens kom hjem med 4 store entrecoter. De 2 røg i fryseren og de 2 andre på panden.

Hertil lavede jeg fyldte Portobello svampe og råstegte kartofler.

Fyldte Portobello Svampe.

Roden lirkes fra af svampene, og skæres i små tern.
Blandes med kogte ris og en anelse smør. Bare lige så meget, at det hænger sammen.
Krydres med persille, tørret ramsløg og salt.

Fyldet toppes op i svampene, som ligger med “hovedet” nedad. Lidt revet ost kommes på toppen af hver.
Kommes i en varm ovn i ca. 10 min, så det hele er varmt. Sæt dem gerne på en rist, da de kan væske lidt og gøre svampene smattede.

Man kan fylde det man lige har lyst til i svampene. Vil helt sikkert også smage dejlig med en skive bacon hen over fyldet.

Print

Skriv gerne en kommentar - det gør mig altid glad.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*