En rigtig god og hurtig gryde, som kan laves til flere dage, nu man er i gang. Hvad der kommer i af grøntsager er lidt forskelligt, men kål og gulerødder er altid faste ingredienser.
400 gr hakket magert oksekød
4-5 gulerødder
1 spidskål
1-2 løg i tern
Smør til stegning
2 spsk koncentreret tomatpure
1 stor spsk karry
salt og peber
1 fed hvidløg
2-3 dl. vand
Brænd karry af i smørret. Svits løgtern og fintsnittet hvidløg i karry-smør og lad dem blive let gennemsigtige inden kødet kommes i og brunes med.
Gør gulerødder klar og skær dem i tykke stave. Spidskål skæres i strimler.
Kom gulerødder, tomatpure, spidskål, salt, peber og vand ved kødet og lad retten simre i 20 min.
Smag retten til, og server med enten løse ris eller brød. Retten kan også tilsættes lidt kartofler i tern og koge med.