Kylling med sprødt skind

Kylling med sprødt skind

Jeg ville egentlig ha været ud til Sødam Gårdbutik efter et par lækre kyllingebryster. Men vi osede lidt for længe i Tønder, og så regnede vi med de havde lukket. Så det blev i stedet til fersk kylling fra supermarkedet.

1 fersk kylling
barbecuemarinade
gulerødder
½ porre
en rest champignon
kartofler

Kyllingen fik en gang barbecue marinade og kom i ovnen til den var gennemstegt og lækker brun.

Kartofler skæres i tynde skiver, og steges i lidt olie på en pande til de er møre.

Gulerødder dampes møre i en gryde.

Porre skæres i tynde skiver og kommes i en gryde sammen med champignon der er skåret i mindre stykker. Svitses lidt inden saften fra kyllingen kommes ved og koges op.  Jævnes og smages godt til med salt og peber.

 

Så er det kun tilbage at dække bord, og så er der serveret. En nem og hurtig middag, der tilmed smager dejlig.

Print

2 Comments

  1. Mums! Det ser jo alt for lækkert ud!

  2. Smagte også rigtigt lækkert. Selvom det ikke lige var helt så sundt og fedtfattigt som det burde være :)

Skriv gerne en kommentar - det gør mig altid glad.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*