Lady og Vagabonden

Lady og Vagabonden

Kan I huske filmen “Lady og Vagabonden”? Den menu fik vi i går. Jeg kom til at tænke på filmen en dag, hvorfor ved jeg ikke lige, men deraf kom lysten til retten. Og med en flaske god rødvin til, blev det en hel lille festmiddag. Er nu ikke dårligt på sådan en Langfredag.

lady-vagabonden-pasta-tomatsauce-02Kødboller:
400 gr hakket oksekød
1 fed hvidløg
1 tsk salt
peber
1 tsk oregano
olie til stegning

Bland alle dele til bollerne (- olien) og form 20 fine kødboller af farsen. Steg dem i olie til de er smukke og gennemstegte.

lady-vagabonden-pasta-tomatsauce-08
Tomatsaucen:
1 løg
1 fed hvidløg
1 dåse hakkede flåede tomater
ca. 70 gr tomatpure
1 tsk timian (eller frisk)
1 tsk basilikum (eller frisk)
salat og peber

Svits løg der er skåret i fine små tern i lidt olie i en gryde. Kom de flåede tomater og pure ved sammen med krydderierne og lad det hele simre i ca. 15 min. Smag til med salt og peber og evt. mere krydderie.

Server kødboller og tomatsauce med friskkogt pasta og et stort glas rødvin til. Husk stearinlys og hyggestemning, og del så retten med en du holder af.

lady-vagabonden-pasta-tomatsauce-01

Print

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*