Vi fik confiteret andelår til Mortens Aften, og der blev et par stykker til overs. De kunne så fint anvendes til en lækker og nem salat til frokost dagen efter.

Kødet fra andelåret rives i mindre stykker. Skindet kan tages fra, og varmes på panden, så det bliver sprødt igen. Salat, løg i små tern, mandarin i både og hakkede valnødder blandes let, og kødet blandes i. Lav en olie-eddike-dressing og hæld over.   Server med noget godt hjemmebagt brød til.

print

2 reaktioner

  1. Hej Ellen
    Dejligt at finde en anden blogger fra Vadehavsområdet og kun lidt sydlig fra (Esbjerg) mig :-). God ide, at bruge anderesterne til en salat, som jeg tænker nemt kunne bruges til en julefrokost, når du pifter den op med mandarin og valnødder.
    Du har valgt et flot tema til din blog med masser af interessante opskrifter.
    De bedste hilsner
    Søren
    Ps. Dine billeder er rigtig gode 😉

    1. Ja er en oplagt salat 1. juldag til frokost, og tror jeg også bliver lavet her. Jeg synes også det er dejligt at der er en blog der bruger Vadehavsprodukterne, vi har så mange gode ting lige omkring os, og de skal udnyttes. Men også dejligt at vide, at der er en blogger så tæt på.
      Tak for rosen, jeg bliver helt varm i kinderne.

      Mange hilsner fra
      Ellen

Skriv et svar til GASTROmad Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Flere
opskrifter