MADBLOG & LIVSSTIL

Samarbejde og sponserede indlæg

Bloggen har mere end

32.000 unikke besøgende og

57.000 sidevisninger pr. måned

Samarbejde og Sponsorer
Jeg har et fast samarbejde med Cavi-art®, som laver de skønne Cavi-art® Tang-perler. Jeg er vild med både Tangperlerne samt Caviart produkterne, som giver noget helt unikt til retterne. Derfor ser du dem ofte anvendt i mine retter. Produkterne kan købes på Zjoppen.dk

Jeg er altid interesseret i, at indgår nye og spændende samarbejdsaftaler, hvor produkter går i spænd med bloggens stil.  Ved samarbejde vurderes altid, om det har relevans for bloggen og dens læsere.

Jeg vil kun reklamere og skrive om produkter jeg selv kan stå inde for. Og det vil altid være min egen mening der vil være om produkterne.
Som læser, vil du altid øverst i indlægget, blive gjort opmærksom på, at det er sponsoreret.

Har du et produkt, som du gerne vil have testet - eller vil du gerne have en annonce på  Jensens Madblog, så kontakt mig gerne. Så tager vi en "snak" om det.

 

 

 

 

Mere indhold til dig

4 reaktioner

 1. Hej Ellen
  Sæt kryds i kalenderen ved den 19. september.
  På websiden http://www.marsken.dk kan du på nuværende se hvad der skete i 2019.
  I løbet at maj måned er årets program klart.
  Venlig hilsen Klaus

 2. Hej Klaus
  Det er der den simple forklaring på, at jeg desværre ikke har været hjemme netop hvor den har fundet sted. Måske jeg er heldig næste gang 🙂
  Hilsen Ellen

 3. Hej Ellen
  Jeg faldt lige over din blog og det undre mig dels at jeg ikke har set den før og over hvorfor du ikke har været til Smag på Marsken i Højer nu da du bor så tæt på.
  Venlig hilsen Klaus

Skriv din kommentar her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *