Waldorfsalat med porrer

 

Er du vild med porresmagen eller kan du bare ikke lide bladselleri? –  er denne waldorfsalat lige noget for dig.
Det er vigtigt, at salaten får lov at stå mindst et par timer inden servering, så smagen bedre sætter sig og ikke “river” for meget.

Måske den skal på bordet til jul, istedet for den traditionelle waldorfsalat.

[ingredients title=”Waldorfsalat med porrer”]
2 – 4 personer som tilbehør

  • 2 porrer (ca 60 gr)
  • 1 stk. æble
  • 30 g. valnødder
  • 170 gr grønne / blå vindruer
  • 1 glas Citron Tangperler
  • 2 dl creme fraiche 38%
  • 3 spsk. piskefløde
  • 0,5 tsk. akacie honning
  • salt

Riv æblerne groft.
Rens porrer og skær toppen fra. Skær resten i meget tynde skiver.
Hak valnødder groft.
Halver vindruer og skær dem i halve eller kvarte
Rør dressingen sammen og smag til med honning og salt.
Vend alle porrer, nødder, æbler og vindruer sammen med dressingen.
Anret i en skål og pynt med lidt valnødder og Citron Tangperler
Sæt på køl mindst 2 timer.

[/ingredients]

 

 

print

2 reaktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere
opskrifter