• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Kager » Halloween kager

Halloween kager

Udgivet: 31. okt. 2014. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Halloween bliver nu  ikke fejret, men jeg kunne nu ikke lade være med lige at lave et par ansigter. Og det var da sjovt, lidt barn er man jo stadig. Heldigvis.

200 gr flødeost
100 gr sukker
3 spsk mel
2 æg
1 æggeblomme
1 tsk vanilje
¼ dl fløde
8-10 pinde

200 gr god chokolade til overtræk
evt. glasur til at tegne med, eller krymmel.

Kom alle ingredienser, undtagen pinde og pynten i en skål, og pisk det til en glat masse.
Dejen hældes op i en form med bagepapir (ca. 9 x 13 cm). Formen sættes i en større bradepande, og der hældes vand rundt om, så den står i vandbad.

Bages ved 200 grader i ca. 30 min. Kagen må ikke tage for meget farve. Begynder den at blive brun, skal der lægges et stykke bagepapir over resten af bagetiden.

Tag formen ud af ovnen, og lad den står koldt til næste dag.

Nu formes der ca. 10 kugler af dejen, som sættes i fryseren et par timer, inden de er klar til overtræk. Chokoladen smeltes over vandbad, og kuglerne vendes i chokoladen, lægges på bagepapir eller på en rist, og der stikkes en pind i. Skal de ikke dekoreres som ansigter, kan man inden chokoladen er tør, vende dem i forskellige former for drys.

Server kagerne kolde, lige fra køleskabet.

 

Mere inspiration

  • skildpadde kys
    Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • ølkage opskrift
    Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • et billede med kiksekage uden palmin
    Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin
  • makronkager med makroner
    Makronkager - små kager med makroner

Se mere indhold på bloggen

Kanelkager med nissesmag

Grillet salat

Blommegrød med mandler og is

Lemonade til tørsten

Pandekager med havregrød

Weekend-starter

SMUK morgen med sol og smukke mennesker

Langtidshævet superbrød

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.