MADBLOG & LIVSSTIL

Om Jensens Madblog

Jensens-Madblog.dk blev startet af Ellen tilbage i efteråret 2011 med udgangspunkt i Skærbæk i skønne Sønderjylland.

Du kan finde helt almindelig mad, som alle kan lave. Nogen gange lidt anderledes sammensætninger, så lad dig bare overraske.

Alle  billeder er der copyright på. Vil du gerne bruge billeder fra bloggen, så send først en mail, så aftaler vi nærmere.

Jensens-Madblog.dk blev i janaur 2023 overtaget af Moderne Medier ApS, der osgå driver Madensverden.dk. Her vil vi sikre, at Ellens fantastiske opskrifter og arbejde fortsat er til at finde på nettet.

Ved spørgsmål kan du kontakte Holger Rørby Madsen på mail: hej@jensens-madblog.dk.

Du kan se flere opskrifter fra bloggen på Madbloggen.dk.

Mere indhold til dig

5 reaktioner

 1. Hej Ellen
  Jeg har ledt efter en opskrift på gammeldags brødbudding og så finder jeg lige din lækre opskrift, TAK. Min mor lavede den ofte og jeg har såmænd ikke fået den siden jeg var barn. Nu vil jeg prøve din fine opskrift.
  Sjovt, at du så bor i Skærbæk - det gør jeg også, men jeg kender dig nu ikke 🙂 Hvor er det en utrolig fin og spændende hjemmeside du har - her vil jeg kigge ind engang imellem 🙂
  Mange hilsener fra Britta Hellesøe

  1. Hej Britta.
   Mange tak, det glæder mig når andre kan li' det jeg laver. Du er meget velkommen herinde, lige så ofte du har lyst.
   Skærbæk er ikke så stor, og alligevel kender man ikke hinanden. Jeg "kender" dog dit navn, men det er i forbindelse med nogle smukke malerier 🙂
   Jeg håber brødbuddingen smager som du husker den.
   Mange hilsner fra Ellen

 2. Mange tak for de flotte ord, jeg er da glad for at jeg kan flytte på din opfattelse af os jyder. Jeg går meget op i fotograferingen, og at det ser pænt og indbydende ud. Og så vil jeg gerne flette lidt personligt ind i indlæggene, så man fornemmer personen bag bloggen.
  Den franske blog ser spændende ud - og man behøves ikke kopiere for at oversætte. Man kan højreklikke på siden, og vælge oversæt. Så bliver hele siden oversat til dansk 😉

  Har du selv en blog?

  Hilsen Ellen

  1. Nej, det har jeg ikke, men under “Bogmærker” har jeg en liste med et halvt hundrede blogs, de fleste om gastronomiske emner - fleste danske og franske + nogle få italienske.
   Min mus ignorerer alt, hvad angår højre klik (mac), så i stedet sætter jeg emnet ind i Google, under denne kommer så muligheden: Oversæt denne side.

Skriv din kommentar her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *