• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Livsstil » Livet på Tøndervej » Om Jensens Madblog

Om Jensens Madblog

Udgivet: 22. jan. 2014. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 24. jan. 2024.

Jensens-Madblog.dk blev startet af Ellen tilbage i efteråret 2011 med udgangspunkt i Skærbæk i skønne Sønderjylland.

Du kan finde helt almindelig mad, som alle kan lave. Nogen gange lidt anderledes sammensætninger, så lad dig bare overraske.

Alle  billeder er der copyright på. Vil du gerne bruge billeder fra bloggen, så send først en mail, så aftaler vi nærmere.

Jensens-Madblog.dk blev i janaur 2023 overtaget af Moderne Medier ApS, der også driver Madensverden.dk. Her vil vi sikre, at Ellens fantastiske opskrifter og arbejde fortsat er til at finde på nettet.

Ved spørgsmål kan du kontakte Holger Rørby Madsen på mail: hej@jensens-madblog.dk.

Mere inspiration

  • Jul & Chartreuse i Aarhus
  • Oktober Pølseret og Clifton Krøniken
  • Godmorgen lørdag
  • Varm dag i Aarhus

Se mere indhold på bloggen

Koldskålsgrød

Perlespelt og koteletter

Super sund Bananis

Tropisk Sorbet

Lidt løse skriblerier

"Restaurant Bind"

Lækker restegryde med hamburgerryg

Årets sidste middag 2014

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Skriv din kommentar her Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  1. Britta Hellesøe

    december 03, 2015 at 3:53 pm

    Hej Ellen
    Jeg har ledt efter en opskrift på gammeldags brødbudding og så finder jeg lige din lækre opskrift, TAK. Min mor lavede den ofte og jeg har såmænd ikke fået den siden jeg var barn. Nu vil jeg prøve din fine opskrift.
    Sjovt, at du så bor i Skærbæk - det gør jeg også, men jeg kender dig nu ikke 🙂 Hvor er det en utrolig fin og spændende hjemmeside du har - her vil jeg kigge ind engang imellem 🙂
    Mange hilsener fra Britta Hellesøe

    Svar
    • Ellen

      december 03, 2015 at 4:07 pm

      Hej Britta.
      Mange tak, det glæder mig når andre kan li' det jeg laver. Du er meget velkommen herinde, lige så ofte du har lyst.
      Skærbæk er ikke så stor, og alligevel kender man ikke hinanden. Jeg "kender" dog dit navn, men det er i forbindelse med nogle smukke malerier 🙂
      Jeg håber brødbuddingen smager som du husker den.
      Mange hilsner fra Ellen

      Svar
  2. Ellen

    april 25, 2015 at 12:52 pm

    Der findes også mange spændende og gode blogge i hele verdenen.

    Rigtig god weekend til dig!

    Svar
  3. Ellen

    april 24, 2015 at 8:11 pm

    Mange tak for de flotte ord, jeg er da glad for at jeg kan flytte på din opfattelse af os jyder. Jeg går meget op i fotograferingen, og at det ser pænt og indbydende ud. Og så vil jeg gerne flette lidt personligt ind i indlæggene, så man fornemmer personen bag bloggen.
    Den franske blog ser spændende ud - og man behøves ikke kopiere for at oversætte. Man kan højreklikke på siden, og vælge oversæt. Så bliver hele siden oversat til dansk 😉

    Har du selv en blog?

    Hilsen Ellen

    Svar
    • cep

      april 25, 2015 at 8:46 am

      Nej, det har jeg ikke, men under “Bogmærker” har jeg en liste med et halvt hundrede blogs, de fleste om gastronomiske emner - fleste danske og franske + nogle få italienske.
      Min mus ignorerer alt, hvad angår højre klik (mac), så i stedet sætter jeg emnet ind i Google, under denne kommer så muligheden: Oversæt denne side.

      Svar

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.