ChiliSalt-Mandler

ChiliSalt-Mandler

Skønne chilisalt-Mandler, som er hurtige selv at lave. Jeg lavede dem på “Mad for Alle” i Mariager Saltcenter, og folk var vilde med dem.

mandler

Men tænk på, at det er chili, så smagen kommer ikke straks. Chilien er en langsom-starter og tager til i smagen.

Mandlerne kan selvfølgelig også laves med andre smagstilsætninger. Hvad med mandler med lakridssalt?

chipotlesaltChilisalt mandler
200 gr mandler
2 dl lunkent vand
3 spsk chipotlesalt fra Mariager Saltcenter
10 gr. smør

Rør chipotlesalt ud i det lunkne vand. Hellere for koldt end for varmt vand. Tilsæt mandlerne, rør rundt så det blandes godt, og stil det på køkkenbordet i ca. 15 min.

Si vandet fra. Smelt 10 gr. smør på en pande, og vend mandlerne rundt i smøret. De må ikke brune, så skrue gerne helt ned for blusset.

Mandlerne kan spises lune eller kolde, – og er fantastiske til en kold øl.

chilimandler chilisaltmandler

Print

2 Comments

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*