• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Aftensmad » Grøntsagsgryde med karry og spidskål
grøntsagsgryde med hakket oksekød og spidskål
Grøntsagsgryde med hakket oksekød og spidskål er lækker aftensmad, som hele familien kan lide. Og så er retten meget nem at lave. Foto: Ellen Jensen, Jensens-Madblog.dk.

Grøntsagsgryde med karry og spidskål

Udgivet: 7. sep. 2023. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 7. sep. 2023.

Oversigt over indhold

  1. Grøntsagsgryde er nem og hurtig aftensmad med hakket oksekød, karry, spidskål og gulerødder. Gryderetten tager blot ca. 30 minutter at lave.
  2. Opskrift på grøntsagsgryde
  3. Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  4. Ingredienser
  5. Sådan gør du
  6. Tips

Grøntsagsgryde er nem og hurtig aftensmad med hakket oksekød, karry, spidskål og gulerødder. Gryderetten tager blot ca. 30 minutter at lave.

Grøntsagsgryde er en rigtig god og hurtig gryderet, som kan laves til flere dage, nu man er i gang.

Hvad der kommer i af grøntsager er lidt forskelligt, men kål og gulerødder er altid faste ingredienser.

Se også: Mørbrad i fad på kun 30 min.

Opskriften er beregnet som aftensmad til fire personer.

Opskrift på grøntsagsgryde

grøntsagsgryde med hakket oksekød og spidskål

Grøntsagsgryde med karry og spidskål

5 fra 1 stemme
Print Del Pin Mail
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Samlet tid: 30 minutter minutter
Antal: 4 personer
Author: Ellen Jensen

Ingredienser

  • 400 g hakket oksekød magert
  • 4-5 gulerødder
  • 1 spidskål
  • 1-2 løg skåret i tern
  • Lidt smør til stegning
  • 2 spsk tomatpure koncentreret
  • 1 spsk karry stor
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 fed hvidløg
  • 2-3 dl. vand

Sådan gør du

  • Brænd karry af i smørret.
  • Svits løgtern og fintsnittet hvidløg i karry-smør og lad dem blive let gennemsigtige inden kødet kommes i og brunes med.
  • Gør gulerødder klar og skær dem i tykke stave. Spidskål skæres i strimler.
  • Kom gulerødder, tomatpure, spidskål, salt, peber og vand ved kødet og lad din grøntsagsgryde med hakket oksekød og spidskål simre i 20 minutter. Smag til.

Tips

Smag din grøntsagsgryde til, og server med enten løse ris eller brød.

Retten kan også tilsættes lidt kartofler i tern, der koges med.

Se også: Frikadeller - opskrift på gammeldags deller

Mere inspiration

  • gammeldags brunkål kopi
    Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • wok med svinekød, kokosmælk og nudler
    Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • verdens bedste æggekage
    Æggekage på pande med lækker salat
  • mørbradgryde med champignon og paprika
    Mørbradgryde med champignon og lækker mos

Se mere indhold på bloggen

Sommersalat til grillmaden

Knasende Snebolde

chokolade

Citronbombe - Chokoladetærte - Chilibjælker

Lun Kartoffelsalat med prikker

Fyldte champignon til frokost

Økologiske Køkkener

Tja hvad skal jeg kalde det

Fotokursus hos Fru. Knips

Læserinteraktioner

Kommentarer

    5 from 1 vote (1 rating without comment)

    Skriv din kommentar her Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  1. Johanne Pedersen

    september 14, 2023 at 4:02 pm

    Lækker grøñsaggryde

    Svar

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.

Rate This Recipe

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.