.....når det gælder kager 🙂
På søndag skal der døbes en lille prinsesse i Møgeltønder Kirke. derfor fik jeg pludselig den idé, at mine kager skulle have lidt lyserød fondant.
Jeg bagte en portion chokolade muffins, og fordi jeg løb tør for forme, blev der også lavet små prinsessekager.
Chokolade Muffins
200 gr sukker
2 æg
250 gr mel
50 gr kakao
1 tsk hjemmelavet vaniljesukker
1 tsk natron
100 gr hakket chokolade
3 dl yoghurt naturel
100 gr smeltet smør
Sukker og æg piskes skummende. Mel, kakao, natron og vanilje blandes og sigtes i æggesnapsen. Smeltet smør og yoghurt tilsættes lidt efter lidt.
Kommes i muffinsforme og bages ved 180 gr i ca 15 min.
Så kan man ellers pynte dem som man har lyst, drysse flormelis over eller give dem en gang glasur.
Skriv din kommentar her