• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Hoved- & Småretter » Kødretter » Mjødmarineret Steak og bagt Hokkaido.

Mjødmarineret Steak og bagt Hokkaido.

Udgivet: 10. okt. 2012. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

På FOOD messen i Aarhus købte jeg en flaske Mjød med urter. Jeg drikker ikke mjød, men tænkte den kunne give en god smag til en marinering. Jeg købte faktisk 2 flasker, den anden er med hyldeblomst, og er mere tænkt at skulle bruges til desserter. Mere om den senere.

Mjød-marinaden
1 dl Mjød
revet skal af 1 citron
1 lille løg i meget fine tern
salt, peber og andre krydderier efter lyst

Kom kødet i en pose sammen med marinaden og lad de ligge mindst 4 timer og gerne natten over.

Hokkaidoen er vist den smukkeste rodfrugt med sin skrappe og intense orange farve. Og så er den, når man først har fået skåret den over, nem at tilberede. Jeg valgte at skære den i små tern og bage dem.

Bagte Hokkaido-tern
1 hokkaido
lidt olie
salt og peber

Skær hokkaidoen i små tern og kom dem i en pose med olie og krydderie. Shake it - ryst posen og hæld dem ud på en bageplade med bagepapir. Bages ved 200 gr i ca 20 min.

Imens kan kødet steges. Tør det godt af inden det kommer på panden og krydder med salt og peber. Stegetiden afhænger af hvilket kød der er valgt.

Mere inspiration

  • Koteletter i fad
  • Citron Koteletter & Salat
  • Flæskesteg med fyld
  • Grøntsager i Sennepssauce

Se mere indhold på bloggen

Hjemmelavede Forårsruller

De lækreste Påskeæg!

Lidt løse tanker og lidt om mad

Ølbraiseret Koteletter i fad

billede med den du ved nok kage

Den du ved nok kage med lækker kokostopping

Koteletter og cremet pasta

Glimt fra FOOD Festival 2013

Karrykylling og Bulgursalat

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.