MADBLOG & LIVSSTIL

Indeholder affiliates links

Der er da godt nok ikke meget gang i fruen her på bloggen, – gad vide hvad hun laver 🙂

Næ, jeg laver faktisk ikke noget særligt, tror bare der lige er kommet lidt “sommer-dovenhed” over mig. Jeg har ikke ferie endnu, så det kan ikke være undskyldningen, men der bliver altså ikke lavet noget specielt i mit køkken for tiden. I dag fik vi som bare (den er nu også dejlig) en æggekage med rester af broccoli, kyllingepølser, spidskål og tomater. Og selvfølgelig et drys purløg fra haven.

fro

I weekenden var jeg i Fredericia. Bare sådan en slap-af-tur. Rigtig dejlig, lige bortset fra, at regnen bare stod ned det meste af lørdagen. Vi gik en lang tur på Volden, som er et fantastisk sted at gå tur (måske bare ikke lige i så meget regn). Flot natur og spændende historie, og jeg fandt da også vilde purløg som der kom lidt med hjem af, og en lille bitte frø mødte vi også. Dem var der faktisk mange af, og denne her, blev også sat ned i græsset igen, efter den var blevet fotograferet. Den var da ret sød.

frederiaia-13
Når man godt kan lide at kigge på gamle huse, er man selvfølgelig også en tur rundt i den gamle garnisonsby. Og der er mange rigtig flotte bygninger. Jeg var bla. ret betaget af Meldahls Rådhus (af arkitekt Meldahl), som står med mange smukke og unikke detaljer. Bygningen fungerede som Råd-, Ting- og Arresthus i Fredericia.

carlos3Uden mad og drikke, går det vist ikke, og valget faldt på en spansk café – Café Carlos – som serverede lækre tapas. Jeg startede ud med at ville have en menu med 8 tapas, men min medspiser fik mig overbevidst om, at 4 vist var rigeligt. Puha, godt det samme, for jeg kunne faktisk ikke en gang spise de 4 retter op. Café Carlos er et rigtig hyggeligt sted og betjeningen var sød og venlig. Maden, som smagte perfekt, kom hurtigt, og der var altså store portioner. Så jeg blev rigeligt mæt af min 4 serveringer og en god glas rødvin. Efter en kop kaffe, vovede vi os ud i den meget voldsomme regn, en carlos2drinks og lidt kiggen fodbold, og så hjem og få varmen.

Og tænk, søndag morgen, hvor vi skulle hjem igen, skinnede solen, så vi kunne sidde udenfor og få morgenmaden. Men det var nu en god weekend, selvom vi blev lidt våde. Der var pandekager til morgenmaden, så jeg fik lige en lidt skær idé. Kan man komme en Spangsberg Flødeboller inden i en pandekage? Det hører I om en anden gang – og om det smagte godt 😉

Nårh ja, lidt sjov med bollerne blev det også til.

lejlighed-52Hjemmebagte boller. Jeg har tidligere bagt rødbede-boller, men denne gang skulle bollerne ikke være røde, men orange. Og de fik en fin varm gul farve med havtornemos i. Det var mosen der var tilovers, efter jeg havde lavet en havtornesirup.

lejlighed-42

aakander-volden

print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere
opskrifter