MADBLOG & LIVSSTIL

Nogen gange skal det gå lidt hurtig med aftensmaden, energien til at lave de store anretninger er væk, eller idéerne til hvad jeg lige skal lave er sluppet op. Så da HelloFresh skrev om jeg vil prøve deres måltidskasse, var jeg ikke sen til at sige ja tak!

Lidt skeptisk var jeg.
Jeg vidste lidt om det i forvejen, for vores søn og svigerdatter var flittige brugere af måltidskasserne, og de havde kun ros tilovers for middagene.
MEN var portionerne store nok til 2 voksne pers., kunne vi lide det der kom, var råvarerne gode osv. Og så skulle jeg tegne abonnement for at få den første kasse, så hang jeg nu på noget langt ud i fremtiden?

Nej, det er det fantastiske ved systemet, jeg kunne opsige abonnementet allerede efter den første levering, ganske uden problemer. Det gjorde jeg nu ikke, men jeg har et par gange senere gjort brug af at springe en uge over. Også dette er blot et kryds og så får jeg ingen levering den uge.

Inde på deres side, vælger jeg hvilken kategori jeg ønsker, hvor mange dage, og til hvor mange personer, hvorefter jeg bliver præsenteret for hvilke måltider de har valgt for mig, samt hvilke retter jeg kan bytte ud med. Så er jeg sikker på, at der er det vi kan lide i kassen. Herefter godkender jeg og så er det bare at glæde mig til kassen bliver leveret.

Og leveret blev den, lige til døren!
Ca.en time inden, fik jeg en sms hvor jeg kunne følge bilen, og se helt præcis hvornår den var hos os.
Vi fik den i en papkasse, ikke de evindelige flamingokasser, men med kølevarerne pakket i en speciel pose med køleelementer. Alt var koldt og friskt da vi modtog det, og kun det absolut mest nødvendige emballage, hvilket netop er en af de ting HelleFresh lægger vægt på., at mindske mængden af emballage og gøre den mere miljøvenlig – uden at gå på kompromis med kvaliteten af ingredienser.

Gode portioner og intet madspild
Der er flere fordele ved at få måltidskasse, bla. ved vi hver dag hvad menuen er, ingredienserne er købt ind for os, ligger i en samlet pose, opskriften er med og der er intet madspild. Portionerne er pæne, og vi har endda ikke altid kunnet spise hele portionen (var beregnet til 2 pers.), men så var der lidt til madpakken dagen efter.

Hver opskrift har en farve, som er de samme på den pose med ingredienserne der hører til opskriften. Smart, hvis du spørger mig. Opskrifterne er meget udførlige, der er både billede af det der er i posen, trin for trin vejledning i at lave maden og billede af det færdige måltid. Tiden for tilberedningen, som også står der, passer perfekt. Jeg brugte ca. 30 min hver dag på aftensmaden. Så nemt og hurtigt.

Lækre måltider og hurtige at lave
Jeg tager helt sikkert min skepsis i mig igen. For allerede da jeg så råvarerne og opskrifterne var jeg sikker på, at det blev godt.
Men da jeg lavede det og bagefter serverede og smagte det, blev jeg meget positiv overrasket. Det er virkelig velsmagende retter, og meget indbydende at se på. Min gemal er lige så vild med maden som jeg er. Der er både nye retter, “gammeldags” som bøf med løg, og retter helt uden kød. Lige som vi gerne vil have det.

Og bare det, ikke at skulle købe en hel pose gulerødder, bruge 2 og resten så bliver dårlige som skal smides ud, er da fantastisk. Jeg får lige præcis det jeg skal bruge, og ikke mere, der bare ligger, og måske bliver glemt. Ind imellem kunne jeg godt savne endnu mere grøntsager i retterne, men laver man selv en salat til, er retten blot til 2 dage.

Opskrifterne er så nemme og godt forklaret, at jeg faktisk tror et barn nemt kunne tilberede maden. Og så har vi opskrifterne bagefter, for de er i solide A4 ark som kan gemmes

Og efter 20 – 30 min er middagen klar. Nemt – hurtigt og mega lækkert.

En reaktion

  1. Det lyder som et godt tilbud! Ved du om der er nogle af retterne som kan klares endnu hurtigere? Du skriver at du i gennemsnit har brugt 30 minutter per opskrift – men kan man også vælge nogle retter, som er endnu hurtigere at tilberede?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere
opskrifter