MADBLOG & LIVSSTIL

Stop Madspild i bedste stil

Søndag aften og køleskabet skal tømmes inden en ny uge starter.

I bedste Stop Madspild stil fandt jeg disse ingredienser i køleskabet.

1 tournedos skæres i tern
½ spidskål skæres i strimler
2 pølser skæres i skiver
resten af de marinerede kartofler skæres i halve
½ glas pesto
2 skiver halvtørt franskbrød
smør
hvidløg, salt og peber

Franskbrødet smøres med smør og drysses med hvidløg. Kommes i ovnen under grillen til det ser lækkert ud.

De andre ingredienser, undtagen spidskål, kommes på en varm pande med lidt smør, de sidste 5 min kommes spidskål ved.

Og vupti har jeg en lækker aftensmad, og fået ryddet op i køleskabet samtidigt.

Mere indhold til dig

Skriv din kommentar her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *