• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Frokost & Forret » Forretter » Spyd med pasta-pizza

Spyd med pasta-pizza

Udgivet: 2. okt. 2021. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

En lille rest af pastaskruerne fra middag i går, kan fint bruges som et sjovt indslag i madpakken. Ved hjælp af et par små grillspyd, lidt ost og hvad du ellers har, omdanner du dem nemt til små pizza-spyd med pasta. En god overraskelse som de fleste børn vil elske.

Det kan selvfølgelig også bruges som frokost der hjemme, forret. eller måske endda som middagsret (bare der er nok af dem).

Prøv dem, jeg blev faktisk selv overrasket over, hvor godt de smager 🙂

[ingredients title="Pizza spyd af pasta"]
2 stk - men er nem at gange op

  • 2 træspyd
  • 10 kogte og afkølede pastaskruer eller rør
  • lidt tomatketchup
  • lidt finthakket rød peber
  • evt. lidt finthakket pølse
  • en anelse oregano eller de krydderier du normalt vil bruge til din pizza.
  • revet mozarellaost eller anden smelteost

Stik de kolde pastaskruer på et spyd. De skal sidde nogenlunde tætte sammen.
Pensl dem på begge sider med ketchup og læg dem på bagepapir.
Fordel den revne ost samt det finthakkede fyld på de 2 "pizzaer" og drys lidt krydderier hen over. Det er helt op til dig, hvad du bruger til at drysse over, husk bare at det skal være finthakket.

Sæt pladen med dem i ovnen ved 200 grader i små 10 min eller indtil osten er smeltet.

Lad dem afkøle lidt inden de serveres. Smager også fantastiske kolde.

[/ingredients]

 

Mere inspiration

  • Søde porrer til forret
  • Bagte agurker
  • Søde kartofler med Bønnesalsa
  • Salte æbleskiver med Tunmousse

Se mere indhold på bloggen

Små Mini-kager til weekendgæster

Lav mad på grill

Grilltips og Grillburger

Bagt Blomkål

Efterårs Pasta med svampe

Nørregades smørrebrød med Hønsesalat

Tirsdags Pyt i pande

Hyldebærtoddy der varmer

Fisk med revne rodfrugter og persillesmørsauce

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Skriv din kommentar her Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  1. Piskeriset

    oktober 03, 2021 at 7:08 am

    Hehe, det er en sjov idé! Meget festligt i madpakken 🙂

    Svar

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.