MADBLOG & LIVSSTIL

Så får vi igen regn. Øv, men alligevel lidt dejligt. Men indenfor kan vi godt lege sol og sommer, og spise lette sommerretter. Godt nok, var grøntsagerne ikke nye fra haven, men det kommer når den tid er.
Igår var vi i Aarhus, og kunne sidde i solen ved aaen og nyde det. Det vrimlede da også med mennesker, og man skulle virkelig være heldig, hvis man lige fandt en ledig plads i solen. Og vi var heldige.

squash-pasta-persille-pesto-18

squash-pasta-persille-pesto-06Pasta af Squash
2 små squash er passende til 2 – 3 personer

Persillepesto af 1 god buket persille. Opskriften kan du finde andet sted på bloggen.

Vask squash og kør dem igennem en spiralizer så det bliver til strimler som pasta. Vend “pastaen” med pesto, smag til med salt og server.

Sådan – var det ikke hurtigt aftensmad? Vi fik en god kødsovs til. Sprøde bacontern, stegte kyllingestykker eller hvad du lige har lyst til, kan serveres til.
Vil man have varm “pasta” kan man overhælde squashstrimlerne med kogende vand, lade det stå max 2 min og derefter hælde vandet fra igen. Mulighederne er mange og pastaen, som intet har med pasta at gøre, er SUND.
Gemalen var lidt skeptisk – kunne han nu blive mæt af det?  Men det må have været fint nok, for han bad om at få resten med på arbejde i morgen 🙂

squash-pasta-persille-pesto-17.2

squash-pasta-persille-pesto-07

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere
opskrifter