• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Hoved- & Småretter » Sundt & Let » Squashpasta med persillepesto

Squashpasta med persillepesto

Udgivet: 12. apr. 2016. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Så får vi igen regn. Øv, men alligevel lidt dejligt. Men indenfor kan vi godt lege sol og sommer, og spise lette sommerretter. Godt nok, var grøntsagerne ikke nye fra haven, men det kommer når den tid er.
Igår var vi i Aarhus, og kunne sidde i solen ved aaen og nyde det. Det vrimlede da også med mennesker, og man skulle virkelig være heldig, hvis man lige fandt en ledig plads i solen. Og vi var heldige.

Pasta af Squash
2 små squash er passende til 2 - 3 personer

Persillepesto af 1 god buket persille. Opskriften kan du finde andet sted på bloggen.

Vask squash og kør dem igennem en spiralizer så det bliver til strimler som pasta. Vend "pastaen" med pesto, smag til med salt og server.

Sådan - var det ikke hurtigt aftensmad? Vi fik en god kødsovs til. Sprøde bacontern, stegte kyllingestykker eller hvad du lige har lyst til, kan serveres til.
Vil man have varm "pasta" kan man overhælde squashstrimlerne med kogende vand, lade det stå max 2 min og derefter hælde vandet fra igen. Mulighederne er mange og pastaen, som intet har med pasta at gøre, er SUND.
Gemalen var lidt skeptisk - kunne han nu blive mæt af det?  Men det må have været fint nok, for han bad om at få resten med på arbejde i morgen 🙂

 

Mere inspiration

  • verdens bedste æggekage
    Æggekage på pande med lækker salat
  • Laksesalat med Rygeost
    Laksesalat med rygeost og æble
  • Søde porrer til forret
  • Sommersalat med kartofler

Se mere indhold på bloggen

Caffé latte med Biscutti

Madplan uge 11

pandekager bagt i ovn

Pandekager bagt i ovn: En nem opskrift

Torsdags-Fest-Hakkebøf

Banankage

Weekend med Tønder Festival

Salat med spejlæg

Karrykylling og Bulgursalat

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.