• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Salater » Rødbede Coleslaw

Rødbede Coleslaw

Udgivet: 2. nov. 2011. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 8. feb. 2023.

Rødbede Coleslaw

  • 300 g rødbeder
  • 50 gr tranebær (tørrede)
  • 50 g brun farin
  • ½ spsk vand
  • ½ spsk olivenolie
  • ½ spsk hindbæreddike
  • ½tsk dijonsennep
  • ½ tsk friskrevet ingefær

Rødbederne rives fint, æblet skæres i tern og det vendes sammen med tranebær.
Smelt brun farin i en gryde ved svag varme, tilsæt vand.  Tag gryden af varmen. Rør en dressing af olie, eddike, sennep og frisk ingefær. Hæld dressingen over rødbederne og vend  sukkerlage i.

Skal trække i køleskabet, gerne i et par timer.

Mere inspiration

  • verdens bedste æggekage
    Æggekage på pande med lækker salat
  • Laksesalat med Rygeost
    Laksesalat med rygeost og æble
  • Søde porrer til forret
  • Sommersalat med kartofler

Se mere indhold på bloggen

Krydrede Oksekødsfrikadeller

Små Konfektkager

Banan Tarte Tatin - kender I den?

Grillet Brie med Jordbær

Ostesauce til kartoflerne

Italiensk Pasta med grønt

Oopsies

Kagemand til fødselsdag

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.