Rødbede Coleslaw

Rødbede Coleslaw

Rødbede Coleslaw

  • 300 g rødbeder
  • 50 gr tranebær (tørrede)
  • 50 g brun farin
  • ½ spsk vand
  • ½ spsk olivenolie
  • ½ spsk hindbæreddike
  • ½tsk dijonsennep
  • ½ tsk friskrevet ingefær

Rødbederne rives fint, æblet skæres i tern og det vendes sammen med tranebær.
Smelt brun farin i en gryde ved svag varme, tilsæt vand.  Tag gryden af varmen. Rør en dressing af olie, eddike, sennep og frisk ingefær. Hæld dressingen over rødbederne og vend  sukkerlage i.

Skal trække i køleskabet, gerne i et par timer.

Print

Skriv gerne en kommentar - det gør mig altid glad.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*