Raw Gulerodskage

Raw Gulerodskage

En gulerodskage der ikke er bagt, og med revne gulerødder på toppen – det gør sikkert, at mange vil ryste på hovedet. At der så også er skyr i, ja så er toppen da nået :-)
Men smag lige, for det smager fantastisk.   Kagen skal ikke bages, men stå og trække et par timer.

raw-gulerodskage-01
raw-gulerodskage-042 dobbelt Daim
100 gr kammerjunkere
2 dl fløde
2 dl skyr
5 spsk flormelis
2 tsk vaniljesukker
ca. 2-3 gulerødder

Hak chokoladen groft. Knus kammerjunkere og bland med chokoladen. Det hele trykkes ud i en tærteform (min er 20 cm).
Pisk fløden til stift skum sammen med flormelis og vaniljesukker. Bland skyren i og bred det hele ud over bunden.
Riv gulerødderne og kom dem øverst. Det hele sættes i køleskabet mindst 2 timer.

Jeg lavede den i en form, fordi jeg havde en idé om at den kunne skæres som en lagkage. Men lav den i en tærteform, for en ske at tage med er bedre end at skære.

raw-gulerodskage-08
Inviter naboen på kaffe og kage, og se deres ansigter når du serverer, og igen når de smager den. Man bliver virkelig overrasket over, hvor lækker den er.

Må I alle have en rigtig god sommer-varm-sjov-uge!

solbriller-sommer

Print

4 Comments

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*