En gulerodskage der ikke er bagt, og med revne gulerødder på toppen – det gør sikkert, at mange vil ryste på hovedet. At der så også er skyr i, ja så er toppen da nået 🙂
Men smag lige, for det smager fantastisk.   Kagen skal ikke bages, men stå og trække et par timer.

raw-gulerodskage-01
raw-gulerodskage-042 dobbelt Daim
100 gr kammerjunkere
2 dl fløde
2 dl skyr
5 spsk flormelis
2 tsk vaniljesukker
ca. 2-3 gulerødder

Hak chokoladen groft. Knus kammerjunkere og bland med chokoladen. Det hele trykkes ud i en tærteform (min er 20 cm).
Pisk fløden til stift skum sammen med flormelis og vaniljesukker. Bland skyren i og bred det hele ud over bunden.
Riv gulerødderne og kom dem øverst. Det hele sættes i køleskabet mindst 2 timer.

Jeg lavede den i en form, fordi jeg havde en idé om at den kunne skæres som en lagkage. Men lav den i en tærteform, for en ske at tage med er bedre end at skære.

raw-gulerodskage-08
Inviter naboen på kaffe og kage, og se deres ansigter når du serverer, og igen når de smager den. Man bliver virkelig overrasket over, hvor lækker den er.

Må I alle have en rigtig god sommer-varm-sjov-uge!

solbriller-sommer

print

3 reaktioner

  1. En dejlig himmelsk kage, som vil forbløffe de fleste. Dejlig frisk med en bund, der sparker benene væk under gæsterne

  2. Hvis ikke den skal serveres lige med det samme, skal den så ikke stå i køleskab???
    Mvh Hanne

    1. Hej Hanne
      Den kan sagtens står i køleskabet nogle timer, men står den til dagen efter, bliver den lidt mere blød i bunden. Men ikke mere, end at den stadig smager dejlig.
      Solskins-hilsner fra Ellen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Flere
opskrifter