MADBLOG & LIVSSTIL

Gratin med Torskerogn

Første arbejdsdag efter påske og første arbejdsdag efter at være gået her hjemme og kommet mig og over min stress. Spørg ikke om jeg er træt, for det er jeg. Mega-træt. Men jeg er også lidt stolt og glad, for jeg var på arbejde hele dagen, uden at have det mindste ondt i maven. Og jeg nød at være der igen. Jeg var måske nok lidt nervøs ved at gå ind ad døren i morges, men jeg startede med at få et stor knus af min chef, med ordene: "hvor er det dejligt at se dig igen". Så føler man sig bare værdsat og bliver glad i låget. Nu er det kun det, at jeg skal huske at passe på mig selv fremover. Og jeg tror da, at jeg har lært lidt af det.

Selvom jeg er træt, har der været overskud til at lave aftensmad. En dejlig gratin med torskerogn. Det blev med dåse-rogn, men det smagte bestemt godt alligevel. En let og dejlig forårsret.

Torskerognsgratin (2 personer)
1 dåse torskerogn (200gr)
2 æggeblommer
2 æggehvider
½ dl. mælk/fløde
salt og peber
grofthakket krydderurter - jeg brugte basilikum og persille
1 gulerod - finthakket
1 stilk bladselleri (finthakket)

 

Kom torskerogn i en skål og mos den godt sammen med æggeblommer, mælk eller fløde og grofthakkede kryderurter. Kom finthakkede gulerod og bladselleri i og smag til med salt og peber.
Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i gratinen.
Smør et ildfast fad med lidt smør og kom gratinen i.

Bages i en 180 grader varm ovn i ca. 25 til 30 min.

Servér den lækre og lette gratin med en salat.

Mere indhold til dig

Skriv din kommentar her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *