• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Hoved- & Småretter » Sundt & Let » Fiskefrikadeller med ost

Fiskefrikadeller med ost

Udgivet: 3. jun. 2021. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Jeg kan rigtig godt lide friskefrikadeller, men det skal være de hjemmelavede. Dagen efter er der jubel, når der er et par stykker til madpakken.
Jeg valgte denne gang, at komme lidt cheddar ost i, men mozarella kan bestemt også bruges. Det er ikke sidste gang jeg kommer ost i fiskefrikadellerne.

[ingredients title="Fiskefrikadeller"]
ca. 8 stk.

  • 400 gr torsk
  • 1 æg
  • 3 spsk. mel
  • ½ dl piskefløde
  • salt og peber
  • 2 tsk tørret basilikum
  • 1 lille búndt fintklippet purløg
  • 1 lille løg
  • 1 lille dl revet cheddar ost
  • smør til stegning

Kom fisk, æg fløde, løg og mel i en foodprocessor og kør til det er en sej fars. Rør krydderier i med en grydeske og vend tilsidst osten i.

Sæt farsen i køleskabet ca ½ time.

Smelt smør på en pande, og form fiskefarsen til frikadeller med en ske, som sættes på panden. Er farsen for blød, kan der tilsættes en anelse mere mel.

Steg dem til de er gyldenbrune.

Server med kartofler, salat og en grov (gerne hjemmerørt) remoulade.

Og husk så, at de kolde frikadeller er super gode i madpakken dagen efter 🙂

[/ingredients]

Mere inspiration

  • gulerodssuppe med torsk
    Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Laksesalat med Rygeost
    Laksesalat med rygeost og æble
  • Porre- & Kartoffelcreme med Torsk og Fennikel
  • Mandelpaneret Torsk med Spinat

Se mere indhold på bloggen

P-Tærter

Kheer - Indisk Rice Pudding

Madplan for Uge 48

Reste Lasagne

Dessert med Sommersmag

Tarte Flambée med skinke og ost

Mørbrad og flødeskum :-)

Blåbær "Tiramisú"

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.