MADBLOG & LIVSSTIL

Løst og fast fra weekenden

I lørdags var vi, som jeg tidligere har fortalt, i Aarhus. Ud over at hente Jeanne og Bodil, var vi også på Feinschmecker Café i Guldsmedegade, for at få en frokost. Vi fik deres Tapas for 2, både med charcuterier, oste og tilbehør, som var rigeligt til 2 personer. Hertil fik vi lunt  rugbrød og 2 forskellige slags hvidt brød. Det hele til en pris af 220,-. Det var virkeligt godt. Lækker, forskellige smagsoplevelser og indbydende anrettet. Selvom der var mega travlt, kom maden hurtigt og serveringen havde tid til at smile og besvare spørgsmål. Noget som jeg også synes var ret godt var, at der var en vandhane med filtreret vand midt i lokalet, hvor man frit kunne forsyne sig.

Da vi var godt mætte, og ikke kunne presse mere ned, var der stadig en del tilbage. Det tog vi med hjem, så der var lidt til frokost i dag.

Søndag hyggede jeg mig med Bodil, som savner sin mor og far lidt. Men med lidt forkælelse og opmærksomhed, gik det fint.

Jeg er godt nok træt om aftenen, for en hund kræver opmærksomhed. Hun vil ud og gå lange ture, hun vil lege - og det ret meget - og hun vil i det hele taget have opmærksomhed konstant. Dog ikke om natten. Der sover vi alle, så vi er klar fra morgenstunden. Men jeg nyder det!

Men der er stadig tid til at lave mad, det er kun tiden til at få det lagt på bloggen, det kniber lidt med. Her til aften fik vi en lækker svinesteg med rub. Det smagte fantastisk godt, men skriver jeg om en anden dag. Indtil må I klare jer med et par billeder.

 

Mere indhold til dig

Skriv din kommentar her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *