MADBLOG & LIVSSTIL

Godmorgen lørdag

Godmorgen!

Lørdag og 2 uger af ferien er nu brugt. Hvor blev de lige af? Lige nu sidder jeg og nyder stilheden og fuglefløjtene. Solen skinner, det er der jo ikke meget nyt i, men endnu er temperaturen til at holde ud i solen. I næste uge sidder jeg i Hamborg og ugen efter på arbejdet igen. Men det gør ikke noget, for jeg føler mig helt sikkert klar til arbejdet, når det er mandag morgen. Og så er det også dejligt at snakke med kollegaerne igen.

Jeg må jo nok indrømme, at jeg næsten har snakket med mig selv i denne uge. Gemalen har travlt med træffet, som han er medarrangør af, og jeg er ikke lige til biler. Så jeg har været her hjemme, mens han er til træf. Og hvem skal jeg så snakke med? Udover et par besøg, var der kun mig selv. Men vi fandt nu også fint ud af det sammen 😉
Klager jeg? Nej slet ikke, for jeg har også nydt at kunne gøre helt som jeg ville, uden at tage hensyn til andre. Det der med at sove, har jeg vist ikke gjort for meget, men der er blevet læst 3 hele bøger. Og man læser altså udmærket, selvom klokken er 3 om natten.

Og så er jeg begyndt at plukke blommer og spise mig til en mavepine. Der er som sædvanligt mange blommer, men de er lidt mindre i år. De mangler jo nok også vand. I højbedet er der lækre ærter og små fine gulerødder. Og tomaterne i drivhuset er smukt røde. Hvor er der meget at glæde sig over.

Må I alle få en fantastisk god weekend!

2 reaktioner

 1. Åh mange tak for de smukke ord.
  I denne uge har jeg læst "Heksen" og "Ulykkesfuglen" af Camilla Läckberg, og "Engletræet" af Lucinda Riley og "Fjenden i os selv" af Jan Guillou. Vidt forskellige bøger, men gode på hver deres måde. Nu lurer jeg på hvad det næste skal være.

  Lyder dejligt med alle de kirsebær i haven. Jeg har ikke været for flittig med opskrifter med kirsebær, men måske jeg skulle komme i gang. En likør lyder jo ikke dårligt 🙂

  Jeg tror solsortene bliver glade. De nyder også af mine blommer.

  Tak, og forsat rigtig god sommer til dig.

 2. Smukke fotos ?. Dejligt med tid til romanlæsning - og ja, når man først er fanget af handlingen, er tidspunktet ikke vigtigt.
  Hvad har du læst ?
  Hyggeligt med blommer. Vi har et kirsebærtræ ( Stevns-bær) som virkelig giver rigtig mange sure kirsebær i år- jeg har ikke oplevet noget lignende, de 12 år, vi har boet her. Så jeg prøver at lave kirsebærlikør, og så har solsortene frit slag ?
  God ny ferieuge til dig ☀️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *