Godmorgen lørdag

Godmorgen lørdag

Godmorgen!

Lørdag og 2 uger af ferien er nu brugt. Hvor blev de lige af? Lige nu sidder jeg og nyder stilheden og fuglefløjtene. Solen skinner, det er der jo ikke meget nyt i, men endnu er temperaturen til at holde ud i solen. I næste uge sidder jeg i Hamborg og ugen efter på arbejdet igen. Men det gør ikke noget, for jeg føler mig helt sikkert klar til arbejdet, når det er mandag morgen. Og så er det også dejligt at snakke med kollegaerne igen.

Jeg må jo nok indrømme, at jeg næsten har snakket med mig selv i denne uge. Gemalen har travlt med træffet, som han er medarrangør af, og jeg er ikke lige til biler. Så jeg har været her hjemme, mens han er til træf. Og hvem skal jeg så snakke med? Udover et par besøg, var der kun mig selv. Men vi fandt nu også fint ud af det sammen ;-)
Klager jeg? Nej slet ikke, for jeg har også nydt at kunne gøre helt som jeg ville, uden at tage hensyn til andre. Det der med at sove, har jeg vist ikke gjort for meget, men der er blevet læst 3 hele bøger. Og man læser altså udmærket, selvom klokken er 3 om natten.

Og så er jeg begyndt at plukke blommer og spise mig til en mavepine. Der er som sædvanligt mange blommer, men de er lidt mindre i år. De mangler jo nok også vand. I højbedet er der lækre ærter og små fine gulerødder. Og tomaterne i drivhuset er smukt røde. Hvor er der meget at glæde sig over.

Må I alle få en fantastisk god weekend!

Print

2 Comments

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*