Friterede spinatblade

I kassen fra Årstiderne var der en hele pose frisk spinat med denne gang. Jeg kunne selvfølgelig lave den til traditionel spinat, og så ville der så ikke være så voldsomt meget i sidste ende. Men jeg havde lyst til noget vi ikke havde prøvet før, og det blev friterede spinatblade.

Bladene skylles godt og lægges til afdrypning på et viskestykke. Imens laves dejen.

2 dl mel
1½ dl øl, vand eller mælk
½ tsk salt

Dejen blandes godt og hviler gerne lidt inden brug.
Dyp spinatbladene i dejen – den skal være så tyk at den hænger på de helt tørre blade. Kom den direkte i en pande med olie.
Steges på begge sider til de er sprøde og brune.

Servers som snacks eller som tilbehør til f.eks. en svinekotelet der er krydret med salt og peber og stegt på en pande eller på grillen.

Print

Skriv gerne en kommentar - det gør mig altid glad.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*