MADBLOG & LIVSSTIL

Jeg har tårnhøje forventninger til min nye køkkenmaskine. Men jeg er også sikker på, at den kan leve op til dem. Jeg glæder mig til, at jeg nu kan få foodprocessor, håndmixer, blender, håndblender og minihakker ud af køkkenskabene, for kun at have den ene maskine, nemlig min nye Bamix. Den kan jo det hele.

Haha jeg skulle lige demonstrere for Jens at man kan piske mælk så stift som flødeskum. Men lærte så, at det er en god idé at koncentrere sig og holde ved bægeret med mælken. Det glemte jeg lige ½ sec., bægeret gled og der var mælk ud over hele køkkenet…..ups!

Om det blev stift?? Ja det fandt jeg så ikke ud af i denne omgang. Valgte, vist fornuftig nok, at vente til en anden dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere
opskrifter