MADBLOG & LIVSSTIL

Nutella - på lys chokolade

Jeg så på en anden blog, at der var en der havde lavet Nutella. Det fik mig til at finde min egen opskrift frem (de ligner forøvrigt alle hinanden), og gå igang med at lave et par glas til weekendens morgenmad.

Selvfølgelig havde jeg ikke lige mørk chokolade nok, så det blev en blanding af god mørk chokolade og en mælkechokolade.

Nutella

100 gr hasselnødder
40 gr smør
1 dl fløde
100 gr chokolade (helst mørk og god)

Nødderne kommes ind i en 180 gr varm ovn i ca 10 min. Tages ud og nuldres til skallerne er drysset af. De blendes fint - her er min Bamix altså også god - . Fløden varmes op til kogepunktet, og hældes over chokoladen og der rørers rundt. Når al chokolade er smeltet, kommes smørret i, i små bitte tern. Røres rundt til det også er smeltet.
Tilsidst vendes nødderne i.
Og så er der Nutella. Nu skal det stå og køle af, - nix ikke noget med lige at smage - vent til det er helt koldt.

Prøv en bolle med nutella og jordbær.... mums siger jeg bare.

 

Mere indhold til dig

Skriv din kommentar her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *