• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Sødt & Snacks » Chokolade & Konfekt » Hindbær Konfekt

Hindbær Konfekt

Udgivet: 3. dec. 2021. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Marcipanen er sød, - hindbær er syrlige. Tilsammen bliver det til det lækreste konfekt og med en gang god chokolade over, bliver det ikke bedre!

Om du vil overtrække dem helt, eller blot komme chokolade på toppen er helt op til dig ligesom du også kan vælge at pynte med mandlesplitter istedet for de frysetørrede hindbær.

Hindbærdukater

  • 200 gr. marcipan
  • 100 gr finthakkede mandler
  • ½ tsk vaniljesukker
  • 2 spsk hindbærstøv
  • 1 æggehvide
  • 100 gr mørk chokolade til overtræ
  • frysetørrede hindbær til pynt

Riv marcipanen groft og bland den med de øvrige ingredienser.
Rul marcipanen ud mellem 2 stykker bagepapir til den er ca. 6-7 mm tyk. Udstik duplikaterne (ca. 5 c. i diameter), og læg dem over på en bageplade med bagepapir.

Bag kagerne ved 200 grader i ca. 10 min. De må ikke blive mørke i bunden, så hold øje med dem.

Lad kagerne afkøle helt, inden du overtrækker dem med smeltet chokolade og pynter med frysetørrede hindbær.

Er du ikke til hindbær kan den sagtens udelades, eller erstattes med f.eks. lidt revet appelsinskal.

Mere inspiration

  • Bounty med karamelcreme
  • Marcipan med nutella
  • Julede Havregrynssnitter
  • Trøffelsnitter med mandler

Se mere indhold på bloggen

Blinis med laks

Eksotiske Kotelet-pakker

Risret med karry og grøntsager

Skønne næsten sunde kager

Efterårsfad

Verdens nemmeste knækbrød

Krydderkage

Whiskysmagning under bøgen

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Skriv din kommentar her Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  1. Bitten Lautrup

    december 04, 2021 at 7:13 am

    Hej Ellen 🤶🎅
    Hindbærstøv, er det ligesom lakridspulver?
    Og hvor ka det købes?
    Hilsen Bitten

    Svar
    • Ellen

      december 04, 2021 at 3:06 pm

      Hej Bitten.
      Du køber bare fryse tørrede hindbær i f.eks. Superbrugsen og blender dem til støv, som lakrids pulver. Du kan også komme andre smage i, revet appelsinskal vil sikkert også være godt.
      Hilsen Ellen

      Svar

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.