Koteletter og cremet pasta

Grillmix behøves vel ikke altid være på grillkød? Jeg brugte det på koteletter, der blev marineret i en marinade lavet af grillkrydderierne, lidt olie og salt og peber. Herefter kom de en tur på panden og fik lidt kulør på begge sider. Paletten under dem og over i et ildfast fad, hvor de fik en dusk god og tyndtskåret skinke ovenpå. ½ time ved 180 gr.

Imens kan tilbehøret laves.

Tilbehøret er en blanding af pasta, spidskål, spinat og flødesauce.

ca 200 gr pasta koges
½ spidskål skæres i tynde strimler
1 avocado skæres i tynde skiver
1 fed hvidløg presses
1 øko citron rives og saften presse
2 dl fløde
salt og peber

Grøntsagerne svitse på panden i en anelse olie. Citron skal + saft tilsættes og fløden kommes i. Vendes rundt og smages til. Inden servering vendes pastaen i den varme sauce.

Velbekomme!

Print

2 Comments

Skriv gerne en kommentar - det gør mig altid glad.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*