Jeg fik en ustyrlig trang til fromage, og gik igang med at finde hvad jeg havde. Det blev der en skøn fromage ud af, som jeg gerne deler med jer.
100 gr hvid chokolade
3 dl fåreyoghurt naturel fra Knuthenlund
3 blade husblads
2 pasteuriserede æggeblommer (1bæger)
50 gr sukker
½ stang vanilje
½ mangofrugt
½ æble
½ appelsin
1 dl appelsinjuice
Husblads lægges i koldt vand i 10 min. Chokoladen smeltes over vandbad, og afkøler lidt mens æggeblommer og sukker piskes skummende.
Tag husbladsen op og smelt den over vandbad. Kom et par spsk. fåreyoghurt i, mens der rørers godt. Kom efterhånden resten i, og rør rigtig godt, så husbladsen fordeles uden at danne tråde. Bland æggeblanding, fåreyoghurt og smeltet chokolade sammen mens du pisker kraftigt.
Mango, æble og appelsin skæres i små tern. Juice småsimrer, til det får konsistens af sirup, og hældes over frugten, som blandes godt med væden. Afkøles helt.
Kom en spsk frugt i bunden af 2 glas, fromage ovenpå, og stil køligt til den er stivnet. Pynt med resten af frugten.
Skriv din kommentar her