• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Dessert » Chokolade-yoghurt Fromage

Chokolade-yoghurt Fromage

Udgivet: 4. mar. 2013. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Jeg fik en ustyrlig trang til fromage, og gik igang med at finde hvad jeg havde. Det blev der en skøn fromage ud af, som jeg gerne deler med jer.

100 gr hvid chokolade
3 dl fåreyoghurt naturel fra Knuthenlund
3 blade husblads
2 pasteuriserede æggeblommer (1bæger)
50 gr sukker
½ stang vanilje

½ mangofrugt
½ æble
½ appelsin
1 dl appelsinjuice

Husblads lægges i koldt vand i 10 min. Chokoladen smeltes over vandbad, og afkøler lidt mens æggeblommer og sukker piskes skummende.
Tag husbladsen op og smelt den over vandbad. Kom et par spsk. fåreyoghurt i, mens der rørers godt. Kom efterhånden resten i, og rør rigtig godt, så husbladsen fordeles uden at danne tråde. Bland æggeblanding, fåreyoghurt og smeltet chokolade sammen mens du pisker kraftigt.

Mango, æble og appelsin skæres i små tern. Juice småsimrer, til det får konsistens af sirup, og hældes over frugten, som blandes godt med væden. Afkøles helt.

Kom en spsk frugt i bunden af 2 glas, fromage ovenpå, og stil køligt til den er stivnet. Pynt med resten af frugten.

Mere inspiration

  • TUC kage
    TUC kage pyntet med flødeskum og bær
  • pandekager bagt i ovn
    Pandekager bagt i ovn: En nem opskrift
  • gammeldags pandekager
    Gammeldags pandekager - klumpefri pandekagedej
  • Små påske pavlova

Se mere indhold på bloggen

Stubbe i Fad - Pandekager med fyld

Forårs Andebryst

Løst og fast fra weekenden

Svineskank med rodfrugter

Bagt Blomkål

Rabarber Parfait

Sommer Risotto

Dampet Torsk med krydderier

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.