• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Sæson » Påske » Små påske pavlova

Små påske pavlova

Udgivet: 27. mar. 2022. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Små lækre pavlovaer til dessert eller kaffen, vækker altid jubel. Og de er ret nemme at lave, kan laves i forvejen, og blot lægges sammen lige inde den skal serveres.

 

Portionen giver ca. 9 pavlovaer, som passer lige til en bageplade.

4 æggehvider
200 gr flormelis
revet skal fra 1 øko citron

4 dl piskefløde
2 dl creme fraiche - helst 38%
100 gr flormelis
4 tsk citronsaft
gul frugtfarve

Blåbær
Hindbær
Påskeæg
Citron Tangperler

Piske æggehvider let stive. TIlsæt flormelis, revet citronskal og farve. Pisk til det er en stiv masse, der nemt kan "stå" selv.

Smør eller sprøjt marengsen ud på en bageplade til 9 små "reder". Lav gerne en lille fordybning i midten af dem, så er der plads til mere creme.

Bages ved 130 grader nederst i ovnen i ca. 1 time.

Imens laves cremen ved at piske flødeskum let. Tilsæt creme fraiche, flormelis, citronsaft og gul farve, og piske til det er en lækker creme. Kom cremen i en sprøjtepose.

Når pavlovaerne er helt afkølede og lige inden servering, sprøjtes cremen ud på dem, og der pyntes med blåbær, hindbær, påskeæg og Citron Tangperler.
Du kan pynte med det du bedst kan lide 🙂

Mere inspiration

  • TUC kage
    TUC kage pyntet med flødeskum og bær
  • pandekager bagt i ovn
    Pandekager bagt i ovn: En nem opskrift
  • gammeldags pandekager
    Gammeldags pandekager - klumpefri pandekagedej
  • Æble-alamande

Se mere indhold på bloggen

et billede med biksemad

Biksemad med spejlæg og tilbehør

Pastatærte med kylling

Lørdagshygge med Tapas

Wokstegt Bøf med spejlæg

Torskerogns-Frikadeller

Restaurant Ferdinand

Jordbær-Sorbet-Ispinde

De lækreste Rødbeder

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.