• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Frokost & Forret » Spidskål med bacon og rejer

Spidskål med bacon og rejer

Udgivet: 23. jul. 2012. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

En rigtig sommerret, og hurtig er den også. Jeg kan rigtig godt li spidskål, og nu hvor man kan få de friske, er det er super lækker spise.

Jeg dampede ½ spidskål, som igen var skåret over i 2 kvarte, i ca 4 min. Kom spidskål i et fad, og hældte en tyk ostesovs over. Ind i ovnen med fadet i ca 15 min, til sovsen har taget farve.

Imens laves sprødstegt bacontern. Når ostesovsen er let gylden, tages fadet ud og bacontern og rejer kommes over. Pynt med purløg.

Voilá, så er der serveret. Et stykke brød eller flutes er godt til, og måske et glas koldt hvidvin 🙂

Mere inspiration

  • verdens bedste æggekage
    Æggekage på pande med lækker salat
  • hjemmelavet hønsesalat med bacon og asparges
    Hjemmelavet hønsesalat med bacon
  • billede til hjemmelavet pizza
    Hjemmelavet pizza - smidig pizzadej
  • Baconkartofler med Trøffel Caviart

Se mere indhold på bloggen

Eksotiske Kotelet-pakker

Med HelloFresh måltidskasser er det altså nemt

Stegte porrer med balsamico

Hapsere til velkomstdrinks

Brødbudding og lidt om egnsretten

Bygotto med Fiskefilet

Herrnhut Kagerne

Weekend Hos Mette

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.