Farsruller med Parmaskinke

Fars kan laves til mange forskellige retter, så det ikke altid behøves at være de traditionelle frikadeller. Vi kan godt lide frikadeller med god og krydret smag, og det er disse her også. Sammen med kogte speltkerner, friske danske gulerødder og grønne asparges, udgjorde de et dejligt måltid.

500 gr hakket kalve- og svinefars (magert)
1 lille dl. rasp
2 dl mangosauce (eller æblemos)
½-1 d. koldt vand
3 tsk kryddersalt fra Mariager (f.eks. brændenælde) eller 1½ tsk alm. salt
1 tsk peber
1 fed hvidløg i små tern
Parmaskinke

Bland alt til farsen godt sammen (ikke parmaskinken), og form dem til små frikadeller. Rul et stykke parmaskinke rundt om hver frikadelle og læg dem på et stykke bagepapir i et fad. Kom fadet i en 190 grader varm ovn i ca. 20-30 min. Frikadellerne skal være gennemstegte/bagte og skinken brunet.

Server farsrullerne med kogte friske grøntsager og resten af mangosaucen.

Mangosauce har jeg købet færdigt i en flaske, og kan købes hos de fleste supermarkeder.

Print

Skriv gerne en kommentar - det gør mig altid glad.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*