• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Hoved- & Småretter » Kødretter » Farsruller med Parmaskinke

Farsruller med Parmaskinke

Udgivet: 2. jul. 2014. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Fars kan laves til mange forskellige retter, så det ikke altid behøves at være de traditionelle frikadeller. Vi kan godt lide frikadeller med god og krydret smag, og det er disse her også. Sammen med kogte speltkerner, friske danske gulerødder og grønne asparges, udgjorde de et dejligt måltid.

500 gr hakket kalve- og svinefars (magert)
1 lille dl. rasp
2 dl mangosauce (eller æblemos)
½-1 d. koldt vand
3 tsk kryddersalt fra Mariager (f.eks. brændenælde) eller 1½ tsk alm. salt
1 tsk peber
1 fed hvidløg i små tern
Parmaskinke

Bland alt til farsen godt sammen (ikke parmaskinken), og form dem til små frikadeller. Rul et stykke parmaskinke rundt om hver frikadelle og læg dem på et stykke bagepapir i et fad. Kom fadet i en 190 grader varm ovn i ca. 20-30 min. Frikadellerne skal være gennemstegte/bagte og skinken brunet.

Server farsrullerne med kogte friske grøntsager og resten af mangosaucen.

Mangosauce har jeg købet færdigt i en flaske, og kan købes hos de fleste supermarkeder.

Mere inspiration

  • Koteletter i fad
  • Citron Koteletter & Salat
  • Flæskesteg med fyld
  • Grøntsager i Sennepssauce

Se mere indhold på bloggen

Lakrids, marcipan og karamel.

De forkerte Baoer

Sunde Muffins

Kammuslinger på Selleribund

Laksesalat med Rygeost

Laksesalat med rygeost og æble

Bagte agurker

Svenskerne udfordrer den danske øko-førertrøje

Æbleruller

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.