MADBLOG & LIVSSTIL

Asparges polonaise

Jeg indrømmer det gerne - det var absolut ikke nemt at komme ud af sengen i morges. 5 dage, hvor vi bare kunne sove længe, og så ringer vækkeuret kl. meget tidligt igen. Pyha siger jeg bare, men op kom jeg da. En kop kaffe, eller var det 2, - et bad og så lidt morgenmad, ja så begyndte jeg at virke igen. Og så var det jo faktisk dejligt at se kollegaerne igen, og høre om deres påskeferie.

I går aftes, da jeg sad og savlede over at det snart er sæson for at lave is igen, slog det mig pludselig at jeg faktisk ikke har ret meget callebaut chokolade tilbage. Det går jo ikke, når ispindende skal overtrækkes med chokolade. Nu har jeg så bestilt lys,mørk og hvid chokolade (7 kg i alt). Jeg sørger altid for at der er noget på lager, for det smager altså meget bedre end det man ellers køber i butikker. Jeg bestiller det altid hjem fra Tyskland, så det skal også være inden det bliver for varmt, for ellers kan chokoladen tage skade undervejs.

[ingredients title="Asparges polonaise"]1 bdt. hvide asparges
75 gr smør
2 skiver halvgammelt franskbrød
2 æg

Bræk den nederste ende af aspargeserne og skræl resten. Er de helt friske, behøves de ikke skrælles.
Bring en gryde med vand, salt og et nip sukker i kog og kom aspargeserne i,-  lad koge i ca. 4-5 min.
Tag dem op og dryp dem af.
Kog æggene hårdkogte og hak dem. Smulder brødet ned i en pande med brunet smør, og steg dem sprøde. Tilsæt æggene, vend rundt så det bliver blandet, og kom det over de nykogte asparges. Pynt med lidt grønt og servér.

Den skarpe læser, har så lagt mærke til, at der er også er grønne asparges, kartoffelskiver og lidt pesto i retten. Ja jeg tilførte lige lidt ekstra, men kan du undvære.

[/ingredients]

Ovenpå sådan en enkel men skøn aftensmad, smider jeg nu benene op og nyder min kaffe. Jeg nåede også at få afsendt et par pakker med citroneperler og klaret lidt vasketøj i eftermiddags. Så egentlig er jeg ret så tilfreds med den første dag efter påskeferien.

Mere indhold til dig

Skriv din kommentar her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *