MADBLOG & LIVSSTIL

Sommerfornemmelser i november

Jeg er ikke helt sikker på, at vores naboer kan se det sjove i at bage snobrød sidst i november. Jeg synes faktisk det er sjovt og hyggeligt, og vi hyggede os ved bålet en god times tid, inden vi gik ind og spiste de sidste snobrød og fik en kop varm kaffe til. Jeg fortrød faktisk, at jeg ikke havde lavet lidt varm kakao, som vi kunne varme os på ved bålet. For selvom det da varmede, blev vi alligevel en anelse kolde.

Grunden til at vi lavede bål og bagte snobrød, er at IDEmøbler er ved at gøre klar til deres forårskatalog med havemøbler, og i den forbindelse skulle bruge 3 opskrifter med billeder,  hvoraf det ene gerne måtte være snobrød. Så går jeg jo bare igang, og forsøger at skaber sommerstemning i november.  Lørdag morgen regnede det, men inden vi fik tændt op i bålet, skinnede solen.
Det blev til både snobrød med lækker sprød bacon og snobrød med små fine marshmellows. Begge et sikkert hit her i huset.
Jeg har nu ikke tænkt mig at sætte opskriften ind med snobrød endnu, for jeg tror ikke der er ret mange af jer der vil gøre brug af den før til sommer. Men så kommer den også der. Ellers ved I, at den bliver at finde i Havemøbelkataloget fra IDEmøbler. Indtil da, kan I faktisk i deres Julekatalog finde hele 3 af mine juleopskrifter. De er selvfølgelig også her på bloggen.

Men lige nu lugter jeg lidt af røg, mens jeg er igang med de første forberedelser til nogle julekonfekt/småkager med lækker smag af citron. De kommer på bloggen i morgen, og I kan roligt glæde jer.
Det begynder også at krible lidt i fingrene for at pynte lidt til jul. Adventsdekorationen er jeg faktisk også igang med, og lur mig, om der ikke er kommet bare lidt julepybt op inden weekenden er slut. Er det nu jeg må begynde at høre julemusik?
Jeg holder mig dog lidt tilbage i stuen, fordi vi midt i december får vores nye sofa, og der skal samtidigt flyttes lidt rundt på det hele. Egentlig er der også en væg der skal males inden, men weekenderne er utroligt korte. Da jeg var barn, var de da meget længere.

Inden jeg fortsætter med mine gøremål i dag, vil jeg drikke kaffen færdig og tænke, at det vigtigste er at vi alle har det godt og hygger sammen. Så når vi sikkert også alt det andet. (hvisker lige ganske stille, at jeg i denne uge købte den sidste julegave (uden stress) - så nu er de alle klar).

Må I alle have en dejlig weekend, og husk nu at nyde den og glemme stress og jag.

Mere indhold til dig

Skriv din kommentar her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *